1 Ekim 2017 Pazar

MSB 2017 Yılı Uzman Erbaş ve Sözleşmeli Er Alımı Başvuru Son Günü Kaynak: MSB 2017 Yılı Uzman Erbaş ve Sözleşmeli Er Alımı Başvuru

Yazar Tarih 1 Ekim 2017 Pazar
Milli Savunma Bakanlığı 2017 yılı uzman erbaş ve sözleşmeli er alımı başvuruları sona eriyor. Türk Silahlı Kuvvetleri Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıklarına 2017 yılı uzman erbaş ve sözleşmeli er alımı için 21 Ağustos 2017 tarihinde başlayan başvuru süresi 30 Eylül’de sona eriyor.

Adaylar başvurularını Milli Savunma Bakanlığının internet adresinden çevrimiçi (online) olarak yapabilecek. Halen silahaltında olan adaylar çevrimiçi başvurularını yaptıktan sonra ilk amirine müracaat edecek.

Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları uzman erbaş alımına en az lise mezunları, sözleşmeli er alımına ise en az ilköğretim mezunu adaylar başvuru yapabilecekler. Başvuru yapabilmek için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak gerekiyor.

Ayrıca, adli sicil kaydı bulunmamak, kılavuzda belirtilen boy ve kilo ölçülerine sahip olmak, arşiv araştırması ve güvenlik soruşturması uygun olmak, kamusal hakları kullanmaktan yoksun olmamak, kılavuzda belirtilen bölümlerden mezun olmak gibi genel şartlar aranıyor.

MSB Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları 2017 yılı uzman erbaş alımı başvuru kılavuzu için TIKLAYINIZ.  Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıklarına sözleşmeli er alımı başvuru kılavuzu için TIKLAYINIZ.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder